2015-04-20 14:02:52• hírek • Szatmar.ro

Vásárolj professzionális Kärcher-termékeket - most kedvezménnyel!

Vásárolj kedvezménnyel professzionális Kärcher-termékeket: Szatmár megye egyetlen hivatalos Kärcher-forgalmazója, a Supermarket Service alkatrészek vásárlása esetén is kedvezményekkel vár a Batizi út 24. szám alatti üzletében.

A Kärcher egy nyolcvan éves múltra visszatekintő sikertörténet. A németországi Winnendinben alakított családi vállalkozásból mára egy világmárka nőtt ki, amely a legmegbízhatóbbak közé tartozik világszerte háztartási és ipari berendezések terén egyaránt. A Kärcher termékpalettáján megtalálhatóak otthoni-kerti használatra a magasnyomású mosók, szivattyúk, öntözőberendezések, porszívók, gőztisztítók, ablaktisztítók, padlófényesítők akárcsak a szükséges tisztítószerek. Ipari használatra magasnyomású mosók, szőnyegtisztító automaták, súroló- szívógépek, porszívók, szőnyeg-és kárpittisztítók, seprő-és seprő-szívógépek, légbefújók, gőztisztítók, járműtisztító rendszerek, utcák és parkok takarítására használható járművek, berendezések között lehet válogatni.

Szatmár megye egyetlen hivatalos Kärcher-terjesztője, a Supermarket Service decemberben nyitotta meg kapuit a Batizi út 24. szám alatt: itt üzlet és szerviz egyaránt megtalálható. Itt nem csak vadiúj berendezéseket, de alkatrészeket is forgalmaznak: bármilyen alkatrészt le tudnak rendelni minden Kärcher-géphez, amit az elmúlt 20 évben gyártottak!

Aki május végéig bármilyen Kärcher-terméket vásárol a Supermarket Service-től, az minimum 5%-os kedvezményt kap. A kedvezmény összege azonban semmiképp nem lehet 30 lejnél kisebb! Érvényes ez nem csak gépek, hanem alkatrészek vásárlására is!

Ami a javítást illeti, ahhoz is rendkívül jutányosan juthat hozzá az ügyfél: a munkadíj ugyanis annak időigényességétől függetlenül 50 lej!

Szintén nagyon fontos, hogy a tisztítószerek - ablak, szőnyeg, kárpit, padló, beton, fa, műanyag tisztítására alkalmas szerek - nem csak ipari, de kis mennyiségben is kaphatóak a Batizi út 24. szám alatt.

Jó hírrel szolgálhatunk azoknak is, akik minőségi Kärcher-termékeket szeretnének vásárolni, ám nem Szatmárnémeti közelében élnek, hogy a Supermarket Service május végéig két újabb üzletet nyit Avasfelsőfaluban, a Victoriei utca 44. szám illetve Máramarosszigeten a Gheorghe Sincai utca 20. szám alatt.

Ne feledd tehát: minőségei Kärcher-termékek immár Szatmárnémetiben is kaphatóak! Május végéig ráadásul kedvezménnyel!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: